Tobias Karlsson

Tobias Karlsson är känd som dansare, underhållare, författare och föreläsare och van att stå i rampljuset. Han blev folkkär genom dansprogrammet Let’s Dance och har varit med i några av Sveriges största TV-program. Han har också turnerat med sin dansikal En dans på rosor och gett ut den självbiografiska boken – Inte alltid en dans på rosor. Varje måndag släpper han, tillsammans med goda vännen Gabriel Forss, podden I säng med Tobias och Gabriel

 

Tobias är mycket uppskattad av publiken både på och utanför scenen och valdes till årets talare 2016 av Talarforum. Han fick den ärofyllda titeln Årets HBTQ och pris för Årets bok på QX-galan 2020 på Circus i Stockholm.

pink-lines
pink-triangle
lego-piece-yellow
green-lines
waves-green

Joakim Norsten

Joakim är utbildad, legitimerad lärare i historia och samhällskunskap. Han har drygt 15 års erfarenhet från undervisning i högstadiet och gymnasiet. Han har under åren arbetat på flera olika skolor och fått värdefulla insikter och kunskaper om olika typer av utmaningar och problem. Joakim har alltid engagerat sig i värdegrundsarbete, både i sin roll som lärare, men också genom att engagera sig i olika  trygghetsteam. Team som verkar för att erbjuda elever en trygg miljö där ingen ska bli mobbad, diskriminerad eller utsatt för kränkande behandling.


Joakim är ansvarig för värdegrundsfrågor, kopplat till läroplanen och det centrala innehållet i respektive ämne.

Mia Karlsson

Mia är konceptutvecklare och koordinator på Tobias Karlsson Event AB. Hon ansvarar för mycket av det som sker bakom kulisserna, bokning, samordning, projektledning, ekonomi och administration för alla uppdrag. Hon har erfarenhet av ekonomi, juridik, konflikthantering, social omsorg, missbruksbehandling och stödsamtal.

 

Som bokningsansvarig kan Mia svara på frågor om innehåll i föreläsningen eller utbildningarna. Hon kan guida dig kring tidsplaner, tekniska krav och förberedelser inför uppstart.

Gustaf Wikström

Gustaf håller i vår ledarskapsutbildning. Han är mental rådgivare, coach, företagsutvecklare samt processledare inom individ- och grupputveckling med kunder och klienter inom bland annat chef- och ledarskap, elitidrott, Lean Production/Management, entreprenörskap och affärsutveckling. 


Gustaf utbildar i samarbete med Uppsala Universitet högskolestudenter inom Lean och ledarskap.


Han är grundare och ägare av Sukiru Network. Sukiru är ett japanskt ord som betyder att bygga färdighet/skicklighet.